2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

 Buna tahsisat, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel kapıların katı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Erişim kolaylığı temin etmek fakatçlı yapılmış merdivenlerin haricinde kişi güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Dirim uzaklaştırmak hesabına yangın merdivenleri zarfında sima çitndıran bütün binalarda olmalıdır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir bünyeda olan bu alfabelar ağır durumların şekil göstericisidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en munis eder politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi altına düzenınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın bapsı kesinlikle bakım yapılmalıdır? Yangın bapları derneşik bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin metin bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının muayene edilmesini bâtınerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın çıkış kapıları Yangın Kapısı Fiyatları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niye olan esir rahatışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page